Naantalin viljaterminaalin laivaliikenne on ollut poikkeuksellisen hiljaista marraskuun alusta lähtien. Ainoastaan pari pientä laivaa on lastattu. Viljaa on tullut sisään autoilla siiloihin ja viljaa  on toimitettu eteenpäin siiloista  autoilla. Naantalissa siilostoissa on tonnimääräisesti tilaa, mutta siiloista on pulaa.

Käytännössä Naantalin jäärajoitukset poistuivat tällä viikolla. Laivaukset suuremmassa mittakaavassa alkavat parin kolmen viikon sisällä. Autovastaanotto palautuu normaaliksi heti, kun laivoja päästään lastaamaan.

Viljavan muilla varastoilla on tilaa, Perniöön ja Loimaalle otetaan viljaa vastaan eli aina löytyy kippipaikka läheltä Naantalia. Lisäksi Rauman viljaterminaalissa on tilaa ja kippiaikoja sieltä löytyy. Raumalla on tilaa yllin kyllin eli kippipaikka löytyy myös satamasta.