Suomen Viljava Oy on uudistamassa Asiakasraportointia. Uusi raportointi on toteutettu eCraft Business Insight Oy:n toimesta Microsoftin Power BI-teknologialla.

Asiakasraportoinnin tiedot tuodaan, kuten nykyisessäkin InfoManager-raportoinnissa, Suomen Viljavan ERP-järjestelmästä (PESU). Raportointi sisältää taulukkomuotoisen näkymän, josta asiakkaat voivat niin halutessaan ladata tiedot Power BI:n käyttöliittymästä myös Exceliin.

Tarjoamme käyttöönne yhden käyttäjälisenssin nimetylle käyttäjälle. Lisälisenssejä on saatavilla hintaan 120 eur/vuosi. Mahdollisten lisäkäyttäjätilausten osalta tarvitsemme teiltä tiedon käyttäjien sähköpostiosoitteista. Lisäkäyttäjien toimitus 1-2 pv kuluessa ja lisenssilaskutus vuosittain helmikuussa.

Pääkäyttäjänä Asiakasraportoinnissa toimii Erkki Bamberg, puh. 040 015 8382, erkki.bamberg@suomenviljava.fi

Mikäli teillä on kysyttävää nyt entiseksi jäävän raportointipalvelun InfoManagerin osalta, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä IT-päällikkö Päivi Manniseen, puh 050 339 0985, paivi.manninen@suomenviljava.fi.

Suomen Viljava ei jatkokehitä InfoManager-raportointia uuden Asiakasraportoinnin valmistuttua.

Uskomme, että uusi raporttipakettimme vastaa raportointitarpeisiin, jotka olemme kartoittaneet kokeneiden asiantuntijoidemme ja eCraftin osaajien yhteistyönä.